Over ons bedrijf

Intro

JobBoost helpt mensen met de volgende stap in hun professionele carrière. Wij werken met elf collega’s op kantoor in Amsterdam en inmiddels hebben we meer dan duizend mensen geholpen aan een nieuwe baan. Wij zoeken nieuwe (tijdelijke) collega’s voor o.a. organisaties als Rijkswaterstaat, de Landelijke Politie en ING. Wij hebben uiteenlopende fulltime of parttime functies, met name in de volgende branches: ICT, logistiek, servicegerichte functies en administratie.

 

In 2012 zijn wij begonnen als klein uitzendbureau wat zich voornamelijk richtte op de evenementenbranche. Onze medewerkers stonden voornamelijk bier te tappen op de grotere festivals in Nederland. Door de veranderende markt en grote competitie van de grotere bureau’s hebben wij onze niche gevonden in het werven van starters en studenten in de ICT. Hier zijn wij uitgegroeid tot hofleverancier bij de grootste hardware-leveranciers van Nederland. Deze status hebben wij behaald door de hoge kwaliteit van het personeel dat wij hebben ingezet. In deze fase hebben wij een wervingsmethode ontwikkeld wat veruit vooruitstrevend is op onze concurrentie.

Onze werkwijze

Het valt op dat in de wereld van uitzendkrachten sollicitanten vaak slecht worden geïnformeerd over de functie waar zij op worden ingezet. Vaak worden er onrealistische verhalen aan kandidaten verteld, bijvoorbeeld om een target of bonus te halen. Hierdoor krijgen zij een verkeerd beeld van hun nieuwe baan met als gevolg zowel ontevreden klanten als personeel.

 

Wij hebben gekozen om een zo realistisch mogelijk beeld bij zowel klanten als kandidaten te schetsen, zodat de verwachting overeenkomt met de werkelijkheid. Dit resulteert in minder verkeerde matches en een langere samenwerking tussen alle partijen.

 

Daarnaast maken wij gebruik van ons zelf ontwikkelde snelle en innovatieve Sociale Media werving. Waardoor we in een korte tijd juiste kandidaten vinden voor de openstaande functie bij onze klanten. Hierdoor komen wij in contact met zowel werkzoekende als niet actief zoekende kandidaten die geënthousiasmeerd worden door onze vacatures om de volgende stap in hun carrière te zetten.