Over ons bedrijf

Intro

 

In 2012 is Lex uitzendbureau deSTUDENT begonnen, destijds voornamelijk gericht op de evenementenbranche. Door de veranderende markt hebben wij onze niche daarna gevonden binnen de ICT. Wij zijn hier uitgegroeid tot hofleverancier bij de grootste hardware-leveranciers van Nederland. De afgelopen jaren zijn we in steeds meer branches actief geworden. Bovendien werven we naast studenten veel starters en young professionals. Denk hierbij aan collega’s voor de logistieke, servicegerichte, financiële, sales, administratieve en natuurlijk de ICT markt. Eind 2018 zijn we verder gegaan onder de naam JobBoost, die hier beter bij past. Door onze manier van werven merken we dat we snel de match maken tussen werkgever & werknemer.

 

Wij werken nu met twaalf collega’s op kantoor in Amsterdam en inmiddels hebben we meer dan duizend mensen in heel Nederland geholpen aan een nieuwe baan. 

In onze vacatures, online campagnes en in het recruitmentproces schetsen we een zo realistisch mogelijk beeld van de functie en de organisatie waar iemand komt te werken. We laten zien wat een baan écht inhoudt. Dit resulteert in weinig verkeerde matches en een langere samenwerking tussen alle partijen.

 

Wij maken gebruik van onze zelf ontwikkelde, innovatieve Social Media werving. In korte tijd vinden we de juiste kandidaten voor openstaande functies bij onze klanten. Hierdoor hebben we meer tijd om in gesprek te gaan met onze kandidaten en collega’s. Bovendien stelt onze wervingsmethode ons in staat om in contact te komen met zowel werkzoekenden als niet actief zoekende kandidaten die geënthousiasmeerd worden door onze vacatures om de volgende stap in hun carrière te zetten.